موز یا پلانتین؛ کدام یک در ظرف میوه شما قرار گرفته است؟

به گزارش وبلاگ عکس 94، حتما شما هم وقتی برای خرید میوه به فروشگاه یا تره بار مراجعه نموده اید دو مدل موز مختلف را در بخش میوه ها دیده اید. یک مدل از موزها کوچک و یک مدل دیگر موزهای بسیار بزرگ با پوست ضخیم تر و بافت سفت تر هستند. جالب است بدانید که دسته دوم موز نیست و پلانتین نام دارد. پلانتین از خانواده موز اما با نشاسته بیشتر است که محبوبیت ویژه ای در آمریکای لاتین، آفریقا و کارائیب دارد. البته نه به عنوان میوه، بلکه به عنوان ماده غذایی خوشمزه ای برای پخت وپز.

موز یا پلانتین؛ کدام یک در ظرف میوه شما قرار گرفته است؟

در این مطلب از وبلاگ عکس 94 مگ می خواهیم درباره تفات های موز و پلانتین با شما صحبت کنیم تا از این به بعد بتوانید میوه درست را در ظرف میوه قرار دهید.

آنچه می خوانید:

موز چیست؟

پلانتین چیست؟

راه های استفاده از پلانتین

موز چیست؟

شاید باور نکنید اما موز یک گیاه دارویی است و در دوران باستان برای درمان بیماری های مختلفی از آن استفاده می شده است. موزهایی که این روزها در گلخانه ها و مزرعه ها پرورش پیدا می نمایند به اصطلاح عقیم هستند و دیگر آن خواص عالی را ندارند.

اما اگر موزی با پوست سیاه یا لکه های قهوه ای پیدا کردید بدانید که همان میوه باستانی است که خواص دارویی و درمانی دارد. موز مقدار کوچکی دارد، شیرین تر است و حاوی مقدار زیادی پتاسیم است. این میوه خوشمزه به کاهش فشار خون و بعلاوه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی یاری می نماید.

پلانتین چیست؟

پلانتین یکی از اعضای خانواده موزها است که طعم متفاوتی دارد و در آشپزی کاربرد دارد. خاستگاه آن آسیای جنوب شرقی است اما در حال حاضر در تمام نقاط زمین کشت می گردد. مقدار پلانتین از موز بزرگ تر است و پوست ضخیم تری هم دارد. نسبت به موز نشاسته بیشتر و قند کمتری دارد.

رنگ پوست پلانتین نسبت به مقدار رسیده بودن آن از سبز تا قهوه ای تیره تغییر می نماید. به علت وجود نشاسته زیاد در این میوه، معمولا به صورت خام مصرف نمی گردد و بهتر است قبل از مصرف پخته گردد. روش های پخت پلانتین شامل آب پز کردن، سرخ شدن یا پخته شدن همراه با مواد غذایی دیگر است.

وقتی از آشپزی کردن با پلانتین صحبت می کنیم یعنی با این میوه مثل سبزیجات دیگر رفتار می گردد و در اغلب غذاهای محدوده آمریکای لاتین، آفریقا و کارائیب استفاده می گردد. این میوه، یا دیگر بهتر است بگوییم سبزیجات، کربوهیدرات زیادی دارد و سرشار از مواد مغذی مهم برای بدن است.

راه های استفاده از پلانتین

حالا که با تفاوت های موز و پلانتین آشنا شدید، بد نیست چند روش عالی برای پخت وپز با پلانتین را هم یاد بگیرید.

1. پلانتین سرخ شده

پلانتین را بعد از خرد کردن در روغن سرخ کنید. اگر رسیده و سبز است می توانید آن را با غذاهایی مثل ماهی و کباب سرو کنید. اگر زرد است روی آن کمی پودر نارگیل و شکر یا عسل بریزید و به عنوان شیرینی مصرف کنید.

2. توستون پورتوریکویی

پلانتین های حلقه شده را در روغن داغ به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا حسابی طلایی و برشته شوند. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته گردد. وقتی خشک شدند دوباره آن ها را سرخ کنید تا رنگشان قهوه ای گردد. وقتی ترد شدند از روغن خارج کنید، روی آن ها کمی نمک بپاشید و بخورید.

3. چیپس پلانتین

پلانتین را مثل چیپس سیب زمینی خیلی نازک برش بزنید و در فر قرار دهید تا حسابی خشک و ترد گردد. سپس برگه ها را در یک ظرف در بسته بریزید و مثل یک چیپس کمی شیرین از آن بهره ببرید.

مرور کلی

پلانتین یک میوه، یا بهتر بگوییم یکی از سبزیجات، است که ظاهری شبیه به موز دارد اما بزرگ تر است و پوست ضخیم تری دارد. به علت نشاسته زیادی که در این میوه وجود دارد از آن برای پخت وپز استفاده می گردد. در این مطلب تفاوت های موز و پلانتین را گفتیم و چند دستور تهیه غذا را هم مرور کردیم.

این مطلب صرفا جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه برطرف مسؤولیت وبلاگ عکس 94 مگ را بخوانید.

منبع: allrecipes

منبع: دیجیکالا مگ

به "موز یا پلانتین؛ کدام یک در ظرف میوه شما قرار گرفته است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موز یا پلانتین؛ کدام یک در ظرف میوه شما قرار گرفته است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید