واکسن جدید شرایط همه گیری کرونا را تغییر می دهد

به گزارش وبلاگ عکس 94، سازمان جهانی بهداشت به گزارش ها درباره موفقیت شرکت فایرز در تولید واکسن کرونا واکنش نشان داد.

واکسن جدید شرایط همه گیری کرونا را تغییر می دهد

به گزارش وبلاگ عکس 94 از فارس، سازمان دنیای بهداشت امروز دوشنبه به گزارش ها درباره موفقیت شرکت فایرز در تولید واکسن موثر در مبارزه با کرونا واکنش نشان داد.

یک مقام ارشد سازمان دنیای بهداشت روز دوشنبه گفت این واکسن تا مارس 2021 شرایط همه گیری بیماری کووید 19 را تغییر خواهد داد.

بروس آیل وارد نتایج اعلام شده از سوی شرکت فایزر را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفته استفاده از این واکسن برای درمان آسیب پذیرترین بیماران تا مارس 2021، می تواند در فرایند همه گیری این بیماری تغییرات بنیادی ایجاد کند.

شرکت داروسازی فایزر امروز دوشنبه اعلام کرده بود داده های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

این شرکت پیش از این در ماه مهر اعلام کرده بود درخواست جواز برای تولید واکسن کرونا که در همکاری با شرکت آلمانی بیون تک در آخرین مراحل آزمایشی قرار گرفته است، اواخر ماه نوامبر به نهادهای مسئول نظارت بر کیفیت دارو در آمریکا تسلیم خواهد شد.

فایزر می گوید، بررسی اولیه داده های مربوط به واکسن این شرکت نشان می دهد تزریق این واکسن در 90 درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به 94 بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آنها منجر نشده است.

این شرکت اعلام کرده تا خاتمه سال 2021 میلادی بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را در سراسر دنیا عرضه خواهد کرد.

سازمان دنیای بهداشت شهریور ماه اعلام کرده بود این سازمان واکسن های ساخته شده در 19 کشور دنیا برای پیشگیری از کرونا را جهت انجام آزمایش های بالینی تأیید کرده است.

طبق گزارش پایگاه New Europe در فهرست واکسن هایی که مورد تأیید قرار گرفته اند اسامی 33 واکسن از 19 کشور انگلستان، چین، روسیه، آمریکا، آلمان، ژاپن، هند، کره جنوبی، بلژیک، سوئد، سنگاپور، ایتالیا، استرالیا، تایوان، کوبا، فرانسه، اتریش و کانادا دیده می شود.

روزنامه گاردین هم گزارش داده سازمان دنیای بهداشت در حال انجام بررسی های لازم بر روی 170 واکسنی است که ادعا شده می توانند در پیشگیری از واکسن کرونا موثر باشند.

تولید انبوه واکسن بیماری ها در شرایط معمول نیازمند سال ها آزمایش و صرف زمان است اما دانشمندان امیدوارند بتوانند ظرف 12 تا 18 ماه واکسن کرونا را تولید و آن را روانه بازار کنند.

واکسن ها آنتی ژن های ضعیف شده یا مرده ای هستند که دستگاه ایمنی بدن را برای مبارزه در برابر ویروس ها، آموزش داده و آن را به ساخت آنتی بادی تحریک می کنند.

واکسن ها چطور آزمایش می شوند؟

در مرحله آزمایش های پیش بالینی، پژوهشگران واکسن را به بدن حیوانات وارد می کنند تا ببیینند باعث تحریک سیستم ایمنی می شود یا خیر.

در مرحله اول آزمایش بالینی، واکسن به گروه کوچکی از انسان ها تزریق می شود تا مشخص شود که آیا ایمن است یا خیر. در این مرحله اطلاعاتی درباره اثرات واکسن بر تحریک دستگاه ایمنی بدن نیز جمع آوری می شود.

در مرحله دوم، واکسن به صدها نفر تزریق می شود تا دانشمندان بتوانند اطلاعات بیشتری درباره ایمن بودن آن و دوز مناسب آن به دست آورند.

در مرحله سوم، واکسن برای تأیید ایمن بودن آن و آثار جانبی احتمالی اش به بدن هزاران نفر تزریق می شود. در این مرحله، به گروه کنترل، دارونما تزریق می شود و اثربخشی واکسن مورد بررسی قرار می گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

به "واکسن جدید شرایط همه گیری کرونا را تغییر می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکسن جدید شرایط همه گیری کرونا را تغییر می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید