بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، غذایی متفاوت و خوشمزه

به گزارش وبلاگ عکس 94، بادمجان شکم پر یک غذای مجلسی و کلاسیک است که به عنوان یک پیش غذای مجذوب کننده هم می توانید در مهمانی های خود سرو کنید.

بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، غذایی متفاوت و خوشمزه

برای تهیه این غذای خوشمزه می توانید خودتان هم کمی خلاقیت به خرج دهید. برای مثال اگر می خواهید آن را به عنوان غذا سرو کنید از گوشت چرخ نموده هم بهره ببرید. در ادامه با مجله اینترنتی وبلاگ عکس 94 همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

  • بادمجان میانه 2 عدد
  • کره پاستوریزه 20 گرم
  • سیر (خرد شده) یک حبه
  • برگ ریحان (ریز خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا یک سوم پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی 700 گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پیاز قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
  • آرد سوخاری یک فنجان
  • برگ پونه کوهی تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا 500 گرم
  • برگ ریحان 50 گرم

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

مرحله اول

برای آغاز، ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بادمجان ها را بعد از این که شستید از وسط نصف کنید. به یاری یک قاشق چایخوری فلزی بادمجان ها را خالی کنید. توجه کنید که از حاشیه بادمجان باید یک سانتی متر باقی بماند. قسمت گوشتی بادمجان را که بیرون ریختید کمی خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

روغن و کره پاستوریزه را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز خرد شده را با روغن و کره تفت دهید تا نرم گردد. سپس بادمجان خرد شده را به آن اضافه کنید. گاهی اوقات مواد را با قاشق هم بزنید و تا زمانی که بادمجان طلایی و نرم گردد به تفت دادن ادامه دهید. سیر را به صورت ریز خرد کنید و تا زمانی که مواد عطر سیر بگیرند تفت دهید. مخلوط را به کاسه منتقل کنید و حدود چند دقیقه صبر کنید تا خنک گردد.

مرحله سوم

در این مرحله آرد سوخاری، ریحان، پونه کوهی و یک چهارم فنجان پنیر پیتزا و پنیر موزارلا خرد شده را به مخلوط بادمجان اضافه کنید. به مواد به میزان لازم نمک و فلفل بزنید. پوره گوجه فرنگی و یک چهارم فنجان آب را داخل سینی فر با هم ترکیب کنید. بادمجان های نصف شده را داخل مخلوط گوجه درون سینی فر بچینید. داخل آن ها را از موادی که آماده نموده اید، پر کنید. با قاشق مواد را کمی فشار دهید تا فشرده شوند و در صورت امکان مواد بیشتری اضافه کنید.

مرحله چهارم

روی سینی را با فویل بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت تا زمانی که کاملا بادمجان ها نرم شوند، بپزید. در 15 دقیقه آخر موزارلا و پنیر پیتزا به جامانده را روی بادمجان ها بریزید. در نهایت پس از پخت کامل بادمجان های شکم پر، آن ها را در ظرف مناسب قرار دهید. میزانی پونه کوهی روی بادمجان شکم پر بریزید و آن را سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ساده ترین روش درست کردن سالاد ماکارونی را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا

به "بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، غذایی متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، غذایی متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید