راز سیاه شدن قورمه سبزی بدون اینکه تلخ گردد ، نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی
به گزارش وبلاگ عکس 94، نکاتی برای تهیه قورمه سبزی وجود دارد که اگر آنها را بدانید قورمه سبزی شما خوشمزه و خوشرنگ می گردد. در این مطلب راز سیاه شدن قورمه سبزی را بدون اینکه مزه آن تلخ گردد، خواهید دانست.
به گزارش وبلاگ عکس 94، در سبزی قورمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعابدار شدن خورش استفاده می نمایند. ولی اسفناج بهتر از برگ چغندر است. چنانچه برگ چغندر به سبزی قورمه اضافه می کنید بسیار کم بزنید. زیرا خورش را زیادی لعاب دار می نماید. همین طور طعم اسفناج در خورش قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است.
- طرز تهیه سبزی قورمه سبزی و فوت وفن خوشمزه شدن آن
نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی
تره 4 واحد: 400 گرم
گشنیز 1 واحد: 100 گرم تا حداکثر 150 گرم
جعفری 4 واحد: 400 گرم
شنبلیله یک هشتم واحد: 50 گرم یا حداکثر 100 گرم
برگ چغندر یا اسفناج 1 واحد 100 گرم (دلخواه)
کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو عدد برگ سیر برای یک کیلو سبزی
شنبلیله باعث عطر دادن به خورش قورمه سبزی می گردد، ولی اگر زیاد بزنید خورش را تلخ می نماید.
راهکاری برای خوشرنگ و سیاه شدن قورمه سبزی
دو نکته اصلی و کاربردی برای سیاه شدن رنگ قورمه سبزی وجود دارد:
نکته نخست اینکه باید سبزی خورش را با روغن زیاد و حرارت کم تفت بدهید تا میزان ای که رنگش کاملا قهوه ای گردد.
یا می توانید به خورش اندازه کمی در حد یک قاشق غذاخوری رب انار یا تمبرهندی اضافی کنید تا یه قورمه سبزی رو به سیاه داشته باشید.
از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی بهره ببرید که البته رنگ خورش را تیره می نماید.
نکته دیگر اینکه هنگام سرخ کردن سبزی ها می توانید قدری شنبلیله خشک بریزید و سبزی ها را تفت بدهید. شنبلیله خشک سبب سیاه شدن قورمه سبزی می گردد تنها مواظب باشید نسوزد که سبب تلخ شدن می گردد! ریختن شنبلیله خشک موقع سرخ کردن سبزی قورمه می تواند آن را تیره کند. ولی از یاد نبرید که اضافه کردن زیاد آن می تواند آن را تلخ کند.
نمک خورش را 5 دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید تا خورش زودتر و بهتر جا بیفتد.
منبع: بیتوته
منبع: همشهری آنلاین