ساده ترین روش های دانه کردن انار
به گزارش وبلاگ عکس 94، در ادامه چند روش ساده دانه کردن انار را بخوانید تا با استفاده از این روش ها انار را راحت سرو کنید.

خواص انار
به گزارش وبلاگ عکس 94 به نقل از کتاب کاله ، انارسرشار از مواد مغذی است. آنتی اکسیدان های مختلف موجود در آن به حفظ سلامت قلب و پیشگیری از سرطان یاری می کند. انار غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها در جوانسازی موثر هستند. التهاب پوست، آکنه و لک های تیره پوست را می تواند از بین برده و پوست شما را روشن و شفاف کند. انار پوست را در مقابل اشعه مضر خورشید حفظ می نماید و در درمان ملاسما هم می تواند مفید باشد. آنتی اکسیدان های قوی موجود در انار، فولیکول های مو را تقویت می کند، گردش خون را زیاد نموده که به رشد بهتر مو یاری می کند.
این میوه خطر ابتلا به انسداد رگ ها را کاهش می دهد، کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب هم از سایر خواص این میوه است. این میوه با این که دارای قند میوه (فروکتوز) است قندخون را بالا نمی برد. آب انار، تومرم رگ های خونی را هم کاهش داده و فشار خون بالا را هم کاهش می دهد. انار آسپرین طبیعی است یعنی خون را رقیق می نماید؛ در نتیجه جریان خون را بهبود می بخشد. انار همچنین به هضم و سلامت کبد یاری م یکند و باعث تسکین عفونتهای دستگاه و مجاری ادراری و تنظیم حرکات روده می گردد.
در ادامه چند روش ساده دانه کردن انار را بخوانید تا با استفاده از این روش ها انار را راحت سرو کنید.
روش سنتی دان کردن انار
انار را بشویید و قسمت سر انار را به اندازه ای که دانه های آن را ببینید با یک چاقو تیز ببرید.
بعد از بریدن سر انار چهار تا شش رگه سفید رنگ را به راحتی می بینید.
پوست انار را درست در امتداد این رگه ها، از ابتدا تا انتهای انار را با چاقو ببرید.
انگشت شست خود را در وسط انار قرار دهید و انار را از قسمت های برش داده شده باز کنید.
به آرامی و بدون عجله آغاز به در آوردن دانه های انار و جدا کردن آنها از قسمت های سفید میوه کنید.
نکات
استفاده از روش سنتی برای دانه کردن میوه انار اندکی زمان بر است، اما بیشتر از سایر روش ها استفاده می گردد.
با این روش دانه های انار از گوشت های سفید رنگ داخل انار جدا می شوند و خوردن و دانه کردن انار راحت تر است.
دانه کردن انار با قاشق
پوست انار را تمیز بشویید و با چاقو آن را از وسط دو نیم کنید.
نیمه انار را سر و ته در کف دستتان بگذارید و یک کاسه زیر آن قرار دهید.
با استفاده از قاشق، روی پوست اناری که در دست دارید ضربه بزنید تا دانه ها به راحتی در کاسه بریزند.
نکات
پس از برش دادن انار، لبه های آن را به سمت عقب برگردانید تا پوسته آن شکسته و دانه ها راحت تر و سریع تر جدا شوند.
دانه کردن انار با آب
بعد از خوب شستن انارها، از طریق یک چاقو در اطراف انار برشی سطحی ایجاد کنید تا دانه های انار آسیب نبیند. به آرامی انار را از وسط باز کنید تا دو نیم گردد.
نیمه های انار را درون یک ظرف پر از آب بگذارید.
با فشار اندکی به پشت میوه، دانه ها را جدا کنید.
در این روش بعد از دانه کردن انار، پوست های سفید انار بر روی آب شناور می شوند و می توانید به راحتی آنها را بردارید و دور بریزید.
منبع: جام جم آنلاین