طرز تهیه بستنی کیم (بستنی چوبی) خانگی با روکش شکلاتی

به گزارش وبلاگ عکس 94، بستنی ها از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستند و بزرگ و کوچک به آن علاقه دارند. بستنی کیم یکی از بستنی های پرطرفدار و شناخته شده است که میتوان در منزل آن را تهیه کرد. بستنی کیم را میتوان در انواع طعم های شکلاتی و میوه ای و … تهیه کرد. ما در اینجا بستنی کیم وانیلی با روکش شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. این نوع بستنی به راحتی و با مواد قابل دسترس در خانه آماده میشود و نیازی به ثعلب ندارد. بنابرابن اگر از طرفدارن این بستنی خوشمزه هستید میتوانید از این پس آن را در خانه و به صورت سالم تر آماده کنید و یکی از مزیت های تهیه بستنی در خانه این است که میتوانید مقدار شیرینی و چربی آن را کنترل کنید و در طعم های مختلف و دلخواه آن را آماده کنید.

طرز تهیه بستنی کیم (بستنی چوبی) خانگی با روکش شکلاتی

برای طرز تهیه بستنی کیم چوبی در وبلاگ عکس 94 بلاگ همراه ما باشید.

مواد لازم برای بستنی کیم:
شیر پر چرب2 پیمانه
شکریک دوم پیمانه
نشاسته گل1 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت1 قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه یا قنادیسه چهارم پیمانه
وانیلیک دوم قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روکش شکلاتی:
شکلات دلخواهیک پیمانه
روغن مایع3 الی 4 قاشق غذاخوری

1- برای آماده کردن بستنی شیر رو داخل قابلمه بریزین (برای تهیه بستنی هم از شیر محلی و هم از شیر پاستوریزه میتونید بهره ببرید اما با شیر محلی و پر چرب خوشمزه تره) و شکر و نشاسته گل رو بهش اضافه کنید.

2- و نشاسته ذرت رو هم داخل شیر بریزین و با همزن دستی مخلوط کنید تا حل بشه (استفاده از ترکیب نشاسته گل و نشاسته ذرت باعث ایجاد غلظت و بعلاوه لطافت در بستنی میشه اما اگه به نشاسته ذرت دسترسی نداشتین میتونید نشاسته گل رو جایگزین کنید).

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 8 نوع بستنی خانگی خوشمزه

3- خامه رو با یک ملاقه از شیر مخلوط و کمی رقیق کنید و بعد داخل قابلمه بریزین و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه (رقیق کردن خامه باعث میشه خامه راحت تر با شیر ترکیب بشه و داخل شیر به صورت تکه تکه نباشه). مواد رو بعد از مخلوط کردن روی حرارت کم قرار بدین.

4- و مدام هم بزنید تا به مرور غلیظ بشه و به غلظت فرنی برسه. اما در این مدت حرارت باید کاملا ملایم باشه تا همراه با به غلظت رسیدن خامی نشاسته ها هم گرفته بشه وگرنه طعم خامی داخل بستنی حس میشه و بعلاوه باید مواد رو به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیره و به صورت یکدست غلیظ بشه.

وقتی مواد به غلظت لازم رسید حرارت رو خاموش کنید و وانیل رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5- قالب سیلیکونی بستنی رو روی یک سینی قرار بدین و چوب بستنی رو داخل قالب قرار بدین و با ملاقه از مواد داخل قالب بستنی بریزین تا قالب پر بشه. در آخر به یاری سینی که زیر قالب قرار داره قالب رو چند بار به آرومی روی سطح کار بکوبید تا فضاهای خالی کاملا پر بشه و قالب رو حداقل به مدت هفت ساعت و حداکثر یک شب داخل فریزر قرار بدین تا کاملا ببنده.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شکلاتی چوبی (مگنوم)

وقتی بستنی کاملا خودش رو گرفت و منجمد شد به راحتی از قالب جدا کنید (اگه موقع خارج کردن بستنی از قالب بستنی حالت نرم داشت و از قالب خارج نمیشد یعنی باید مدت بیشتری داخل فریزر بمونه و هنوز کاملا خودش رو نگرفته).

6- برای آماده کردن روکش شکلاتی، شکلات با طعم دلخواه (من از شکلات با طعم شیری استفاده کردم) رو به روش بن ماری ذوب کنید و سه الی چهار قاشق روغن مایع رو بهش اضافه و کاملا مخلوط کنید. تا شکلات حالت رقیق و روان داشته باشه شکلات آب شده رو داخل ظرف کوچکی مثل لیوان بریزین تا کاور کردن شکلات راحت تر بشه.

و بستنی ها رو از فریزر خارج کنید و داخل شکلات فرو ببرین.

7- تا بستنی کاملا داخل شکلات قرار بگیره و بعد از شکلات خارج کنید و نگه دارین تا شکلات های اضافی پایین بریزیه و یک لایه نازک روی بستنی رو بپوشونه توجه داشته باشین که به دلیل سرد بودن بستنی شکلات فوری میبنده.

بستنی های کاور شده رو مجددا یک ساعت داخل فریزر قرار بدین و بعد آماده سرو هست.

نکات تهیه بستنی کیم:

  • اگه به شکلات آب شده اندازهی خلال بادام اضافه کنید و بستنی رو با این ترکیب کاور کنید بستنی مگنوم خواهید داشت میتونید به جای بادام از فندق خرد شده هم بهره ببرید.
  • دلیل اضافه کردن روغن مایع به شکلات برای کم کردن غلظت و رقیق کردن شکلات هست چون بستنی منجمد و سرد هست، شکلات به سرعت میبنده و چون ما به یک لایه نازک از شکلات نیاز داریم و اگه شکلات ضخیم باشه خوردنش مشکله شکلات رو با روغن مایع رقیق میکنیم تا دیر تر ببنده و بتونیم به موقع از شکلات خارج کنیم.
  • اگه از خامه قنادی به جای خامه پاستوریزه استفاده میکنید قبل از اضافه کردن به مواد کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه اما نیازی به فرم گرفتن خامه نیست.
  • برای اندازه گیری سه چهارم پیمانه خامه باید سه بار پیمانه یک چهارم رو پر کنید.
  • اگه قالب سیلیکونی ندارین و از قالب پلاستیکی برای آماده کردن بستنی استفاده میکنید قالب رو کمی چرب کنید و بعد مواد رو داخل قالب بریزین و موقع خارج کردن بستنی قالب رو خیلی کم داخل آب گرم قرار بدین و خارج کنید.
  • اگه به قالب مناسب برای بستنی دسترسی ندارین میتونید از لیوان های یکبار مصرف بهره ببرید و وقتی بستنی کمی خودش رو گرفت چوب بستنی رو داخل بستنی قرار بدین.
  • در صورت دلخواه میتونید اندازهی پودر کاکائو یا نسکافه به مواد اضافه کنید تا بستنی نسکافه ای یا شکلاتی داشته باشین
  • در صورت استفاده از خامه قنادی به جای خامه صبحانه اندازه شکر رو کمتر کنید چون خامه قنادی شیرین شده هست و باعث شیرینی بیشتر بستنی میشه.
  • از هر رنگ و نوع شکلات با طعم دلخواه میتونید برای کاور بستنی بهره ببرید.
  • این اندازه مواد حدود 4 عدد بستنی کیم به ما میده.
  • در صورت دلخواه میتونید خامه رو به همراه وانیل و بعد از به غلظت رسیدن مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.
  • برای داشتن بستنی رژیمی میتونید از شکر و خامه کمتر و شیر کم چرب بهره ببرید.
  • برای نگه داری بیشتر، بستنی ها رو داخل ظرف در دار داخل فریزر قرار بدین تا بوی فریزر رو به خودشون نگیرن.

امیدوارم از طرز تهیه بستنی کیم خوشتان آمده باشد. برای مشاهده سرویس آشپزی به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه بستنی کیم (بستنی چوبی) خانگی با روکش شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی کیم (بستنی چوبی) خانگی با روکش شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید