طرز تهیه کیک گردویی ساده، موزی، کشمشی و شکلاتی

به گزارش وبلاگ عکس 94، کیک گردویی از کیک های خوشمزه و معروف و از آن دسته کیک هایی است که به آسانی می توان آن را در منزل درست کرد و به عنوان یک عصرانه مقوی در کنار جایی آن را سرو کرد. امروزه کیک های گردویی را با روش ها و مواد مختلفی درست می نمایند برای مثال کیک گردویی کشمشی، کیک گردویی با ماست، کیک گردویی خامه ای و موزی و … . به هر حال اگر تمایل داشته باشید کیک وانیلی گردویی درست کنید، ما در این مطلب 4 مدل طرز تهیه کیک خوشمزه گردویی را ارائه داده ایم.

طرز تهیه کیک گردویی ساده، موزی، کشمشی و شکلاتی

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه کیک گردویی ساده

طرز تهیه کیک گردویی کشمشی

طرز تهیه کیک گردویی شکلاتی

طرز تهیه کیک گردویی و موزی

طرز تهیه کیک گردویی ساده

مواد لازم
آرد الک شده2 و یک دوم پیمانه
تخم مرغ6 عدد
گردوی خرد شدهنصف پیمانه
شکر1 و یک چهارم پیمانه
کره1 پیمانه معادل 200 میلی لیتر
شیر1 پیمانه
بیکینگ پودر1/4 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری

روش تهیه کیک گردویی خانگی ساده

  • ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. قالب کیک را هم با مقداری روغن چرب کنید.
  • تخم مرغ ها را از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.
  • سپس آنها را بشکنید و سفیده و زرده آن را جدا کنید. در ظرفی مناسب کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
  • بعد زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی به وجود بیاید.
  • یک پیمانه شیر را هم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن هم بزنید. در مرحله بعد آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید.
  • سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید. گردو ها را هم در کمی آرد بغلطانید و به بقیه مواد اضافه کنید.
  • (دقت کنید گردو ها آرد اضافه نداشته باشند) در ظرفی جداگانه و نسبتا عظیم با پره های تمیز و خشک همزن ، سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا کاملا سبک گردد و هنگام برگرداندن ظرف به بیرون نریزد.
  • بعد از آماده شدن سفیده ، آن را به بقیه مواد کیک اضافه کنید و به صورت دورانی در حدی که باهم مخلوط شوند هم بزنید.
  • سپس مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه که البته بستگی به دمای فر هم دارد، قرار دهید.
  • برای اطمینان از پخت کیک آن را با خلال چوبی تست کنید و اگر مایه کیک به خلال نچسبید ،کیک شما آمادست و پس از سرد شدن می توانید از قالب جدا کنید و به دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه کیک گردویی کشمشی

مواد لازم
آرد2 لیوان
کشمش1 لیوان
گردونصف لیوان
تخم مرغ4 عدد
کره150 گرم
شکر1 لیوان
وانیل1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری

دستور تهیه کیک گردو و کشمش نرم و خوشمزه

  • برای درست کردن کیک گردویی و کشمشی ابتدا فر را روشن نموده، در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید، تخم مرغ را شکسته داخل ظرفی بریزید،
  • از طریق همزن آنقدر هم بزنید تا کف کند و شیری رنگ گردد،
  • وانیل را اضافه نموده و مجددا هم بزنید، کره را درون ظرفی بریزید، و شکر را به آن اضافه کنید، از طریق همزن هم بزنید تا کرم رنگ گردد،
  • در مرحله بعد طرز تهیه کیک گردویی کشمشی, شیر را به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید.
  • به آرامی و کم کم تخم مرغ را به مواد اضافه نموده، هم بزنید تا مخلوط یک دستی به وجود آید، پوست پرتقال که از قبل رنده نموده اید را به مواد اضافه کنید، سپس گردو ها و کشمش ها را به مواد بیفزایید، و مخلوط کنید، آرد را درون ظرفی بریزید و بکینگ پودر را به آن اضافه نموده، آرد را الک کنید.
  • آرد را کم کم به مواد کیک اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  • کف قالب را چرب نموده، مواد کیک را داخل آن بریزید، و قالب را به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید، تا کیک آماده گردد.

طرز تهیه کیک گردویی شکلاتی

مواد لازم
آرد2 پیمانه
پودر کاکائو6 قاشق غذاخوری
گردو50 گرم
شکر300 گرم
تخم مرغ زده شده2 عدد
روغن مایع¾ پیمانه
آب یخ1 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک¼ قاشق چای خوری

مراحل تهیه کیک گردویی کاکائویی با پف زیاد

  • فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  • قالب گرد یا مربع 20 سانتی را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.
  • مواد خشک (آرد ، پودرکاکائو، شکر ، جوش شیرین ، پکینگ پودر و نمک) را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
  • روغن ، آب یخ (همان لحظه از یخچال بیرون آورید) و تخم مرغ را با همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  • مواد خشک را روی مواد مایع ریخته و با همزن در حدی هم بزنید که یکدست شوند؛ حدود 1 تا 1/5 دقیقه کافی است.
  • در آخر مایع بدست آمده را درون قالب ریخته و روی آن گردو یچینید.
  • حدود 30 تا 40 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.
  • وقتی که کیک را از فر بیرون آوردید صبر کنید خنک گردد و سپس آن را از قالب خارج کنید.
  • برای روی کیک 50 گرم شکلات و یک قاشق کره (که با روش بن ماری آب شده) مایعی درست کنید و روی آن بریزید.

طرز تهیه کیک گردویی و موزی

مواد لازم
شکر1 پیمانه
گردو 1/2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
موز 2 عدد
تخم مرغ3 عدد
روغن مایعسه چهارم پیمانه
وانیل1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری

روش تهیه کیک گردویی و موزی خوشمزه

  • شکر و روغن مایع رو با همزن خوب می زنیم. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم.
  • بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ، خوب بهم می زنیم. سپس وانیل را می ریزیم.
  • سپس موزهای له شده رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم.
  • همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر و آرد رو که سه بار الک نموده ایم با شیر به تناوب اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم.
  • در سرانجام گردو رو در کمی آرد می غلتونیم. این کار برای اینه که گردوها ته نشین نشه و نسوزه.
  • بعد گردوها رو به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر که چرب نموده و آرد پاشی نموده ایم، می ریزیم.
  • قالب کیک گردو و موز را در فر از قبل روشن نموده قرار میدهیم.
  • در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم بپزد؛ نوش جان

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و خوش پخت را به 4 روش آموزش دادیم که شما می توانید این نوع کیک را به راحتی برای عصرانه تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. آیا تا به حال کیک گردویی را در منزل درست نموده اید؟ تجربیات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

در آخر نیز پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال دستور تهیه های دسر سنتی با گردو هستید، مطالب طرز تهیه کوکی گردویی کشمشی و شکلاتی اصل لاهیجان و طرز تهیه انواع شیرینی گردویی (پفکی، سنتی و روسی) را نیز در انگیزه از دست ندهید!

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه کیک گردویی ساده، موزی، کشمشی و شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک گردویی ساده، موزی، کشمشی و شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید