ضرورت تجهیز پژوهشگاه ارتباطات برای دهه آینده

به گزارش وبلاگ عکس 94 به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جلسه کمیسیون دائمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ریاست علی اصغر انصاری معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور اعضا برگزار گردید.

ضرورت تجهیز پژوهشگاه ارتباطات برای دهه آینده

انصاری در این جلسه با اشاره به اینکه برنامه وزارت ارتباطات ارتقای کیفی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات است، گفت: این پژوهشگاه احتیاج دارد با برنامه برای دهه آینده و برای موضوعات مختلف خود را تجهیز کند.

وی با اشاره به شرایط نامناسب نیروی انسانی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، اضافه نمود: شاخص های کیفی نیروی انسانی در این پژوهشگاه باید رشد کند.

انصاری به سیاست های انقباضی دولت در حوزه منابع و نیروی انسانی اشاره و توضیح داد: برای جذب نیروی انسانی باید بار مالی، تطبیق مقررات و تخصص ها در نظر گرفته گردد.

وی کار مدیران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات را با کمبود منابع و افزایش ماموریت های سخت مطرح نمود و اضافه نمود: ماموریت های گسترده و موضوعات متفاوت این پژوهشگاه احتیاج به نیروهای خبره و متخصص دارد که بتوانند در این پژوهشگاه ماندگار شوند.

رئیس کمیسیون دائمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به سیاست های پیش روی وزارت ارتباطات، به ماموریت های این پژوهشگاه اشاره نمود و گفت: پژوهشگاه باید به گونه ای عمل کند که بتواند مسائل وزارت ارتباطات در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را حل نماید.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه تصویب ساختار پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است، به مدیران این پژوهشگاه تاکید نمود که هر چه سریعتر سند منابع انسانی این پژوهشگاه تهیه و ارائه گردد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونین وی گزارشی درباره موضوعات پیشنهادی مطرح کردند.

شرایط نیروی انسانی و هیات علمی پژوهشگاه یکی از موضوعاتی بود که گزارشی درباره آن از طرف معاونین پژوهشگاه ارائه شد و اعضای کمیسیون نیز نظرات خود را مطرح کردند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ضرورت تجهیز پژوهشگاه ارتباطات برای دهه آینده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت تجهیز پژوهشگاه ارتباطات برای دهه آینده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید