طرز تهیه سس باربیکیو خانگی خوشمزه و جادویی

به گزارش وبلاگ عکس 94، هیچ کس نمی داند این سس تیره رنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوب ترین چاشنی ها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما برخی ها می گویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سس های متفاوتی که به آنها طعم می دهد خلاصه می گردد، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس باربیکیو خانگی خوشمزه و جادویی

مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو

  • پیاز رنده شده نیم پیمانه
  • سیر کوبیده شده 4 حبه
  • آب مرغ یک پیمانه
  • سس گوجه فرنگی یک پیمانه
  • کارامل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • گرد پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک و آویشن یک قاشق چای خوری
  • خردل یک قاشق غذاخوری
  • برگ بو دو پر
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
  • سرکه سیر ترشی شش قاشق غذاخوری
  • آب لیمو یک قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • روغن چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه سس باربکیو خانگی

مرحله اول

برای تهیه کارامل سیاه، کافی است نیم پیمانه شکر را با کمی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید. تابه را مدام حرکت دهید تا همه جای شکر ذوب شده یکسان حرارت ببیند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا شکر سیاه گردد. همینکه دود از شکر سیاه شده بلند شد، یک پیمانه آب را با احتیاط در تابه بریزید و دوباره آن را به جوش بیاورید تا شکر سوخته در آب حل گردد.

کارامل سیاه رقیق است و بخاطر رنگش در غذا استفاده می گردد و مصرف زیاد آن غذا را تلخ می نماید.

مرحله دوم

حالا که کارامل سیاه تان آماده شد، پختن سس باربیکیو را آغاز کنید. ابتدا کره و روغن را روی آتش ملایم داغ کنید؛ پیاز را برای حدود پنج دقیقه در آن تفت بدهید تا طلایی گردد. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله سوم

اجزای دیگر را هم در تابه بریزید و هم بزنید. آتش را تند کنید و 10 دقیقه به مواد برای پختن وقت دهید. در این فاصله چند بار مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. سپس در تابه را ببنید و آتش را کم کنید تا مواد سس برای 30 دقیقه دیگر در کنار هم بپزند. اگر در این فاصله احتیاج شد، کمی آب جوش به مواد اضافه کنید.

چند نکته

پس از پخت، برگ بو را از قابلمه خاج کنید. این سس را در یخچال نگه دارید و هر بار کمی از آن را گرم نموده و روی کباب یا غذاهای دیگر بریزید.

می توانید سس گوجه فرنگی مورد احتیاجتان را هم خودتان درست کنید و حتی اگر از قبل سیرترشی خانگی درست باشید، می توانید با استفاده از سرکه ترشی خانگی تان در طرز تهیه سس باربیکیو تنها از ترکیب های دست ساز بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس باربیکیو خانگی خوشمزه و جادویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس باربیکیو خانگی خوشمزه و جادویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید