فاهیتا مرغ یک غذای لذیذ مکزیکی با طعمی نسبتا تند است. در طرز تهیه فاهیتا مرغ ، ابتدا مرغ را به تکه های کوچک تر برش بزنید و به مدت 1 ساعت در مخلوطی از آب پرتقال، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه های لازم مزه دار کنید. سپس، مرغ ها را در روغن سرخ کنید و به صورت نواری...
پیراشکی سبزیجات نوعی پیراشکی است که بدون استفاده از پروتئین های گوشتی تهیه می گردد. این پیراشکی در جمع گیاهخواران، طرفداران زیادی دارد. در طرز تهیه پیراشکی سبزیجات صرفاً باید از سبزیجات دلخواه استفاده کرد. اما بعضی افراد در دستور پخت پیراشکی سبزیجات،...
هیچ کس نمی داند این سس تیره رنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوب ترین چاشنی ها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما برخی ها می گویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم...
چطور توت فرنگی خشک پفکی درست کنیم؟ خشک کردن توت فرنگی یا همان تهیه چیپس توت فرنگی یکی از راه های ساده و آسان برای نگهداری از این میوه برای طولانی مدت است، مخصوصا وقتی که اندازه زیادی توت فرنگی دارید و نمی خواهید خراب و پلاسیده شدن آنها را ببینید. البته...
کالباس یکی از پرکاربردترین مواد غذایی است که در فکر بیشتر مردم به عنوان یک غذای مضر برای بدن شناخته می شود؛ اما شما می توانید با درست کردن یک کالباس در خانه، از طعم آن در رژیم غذایی خود بهره مند شوید. در ادامه به طور مفصل درباره کالباس خانگی، توضیح می دهیم.
خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می شود. خاگینه، یکی از قدیمی ترین دسر های و میان وعده های سنتی ایرانی است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. آرد و تخم مرغ از...
پیش از اینکه به دل جاده بزنید، مطمئن شوید وسایل مورد احتیاج سفر با ماشین شخصی را برای تفریحی آرام و بدون استرس همراه خود دارید. از وسایل راحتی مانند بالش و پتو گرفته تا لوازم ضروری ایمنی مانند جعبه یاری های اولیه را در چک فهرست لوازم سفر خود داشته باشید....
روغن کنجد، این مایع طلایی رنگ با عطر و طعمی دلنشین، از دیرباز در فرهنگ ها و تمدن های مختلف جایگاهی ویژه داشته است. امروزه این روغن نه تنها به عنوان یک چاشنی خوشمزه در آشپزی، بلکه به عنوان یک داروی گیاهی و محصول مراقبتی از پوست و مو مورد استفاده قرار می...
انتخاب غذا برای مهمانی همیشه یکی از چالش برانگیزترین قسمت های برگزاری مهمانی است، زیرا هم تنوع غذاهای ایرانی بسیار بالاست و هم ذائقه مهمانان فرق دارد و این امر انتخاب را سخت می کند. بر این اساس تصمیم گرفتیم در این مطلب از خبرنگاران مگ لیستی از انواع...
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه می گردد اما ممکن است به جای گوشت بره، گاو، گوسفند حتی با مرغ هم تهیه گردد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی را آنالیز نموده بودیم و اینجا می خواهیم طرز تهیه آبگوشت...
رستوران نصرت یکی از معروف ترین رستوران های استانبول بوده که معروفیت جهانی دارد و این معروفیت را مدیون سرآشپز بزرگ و حرفه ای خود نصرت است. رستوران نصرت در سراسر استانبول شعبه دارد و استیک های این رستوران به واسطه ویدیوهای آن در فضای مجازی معروفیتی جهانی...
تارت یک دسر خوشمزه و محبوب است که در سراسر دنیا مورد علاقه بسیاری از افراد واقع شده است. خمیر تارت، بخش مهمی از این دسر است و به عنوان پایه ای برای میوه ها، کرم های خامه ای یا مواد خوراکی دیگر به کار می رود. اگر شما هم در پی یک رسپی خمیر تارت خوشمزه هستید،...
کتلت یکی از غذاهای روسی است که البته اسمش کاملا فرانسوی است و جالب تر این که خیلی خوب توانسته در بین مردم ایران جا باز کند. طوری که امروز معدود افرادی می دانند که کتلت غذایی اصالتا ایرانی نیست. البته کتلتی که ما امروز می خوریم به مرور بعد از آمدن از روسیه...
بادمجان شکم پر یک غذای مجلسی و کلاسیک است که به عنوان یک پیش غذای مجذوب کننده هم می توانید در مهمانی های خود سرو کنید.
حتما شما هم وقتی برای خرید میوه به فروشگاه یا تره بار مراجعه نموده اید دو مدل موز مختلف را در بخش میوه ها دیده اید. یک مدل از موزها کوچک و یک مدل دیگر موزهای بسیار بزرگ با پوست ضخیم تر و بافت سفت تر هستند. جالب است بدانید که دسته دوم موز نیست و پلانتین نام...
مجله بریتانیایی واندرلاست (WanderLust)، برای سال 2023 هفت روند را برای سفرها برآورد می نماید که در سال نو آغاز به کار خواهند کرد. این شکل سفر از تجربه غذا خوردن گرفته تا مقصد لوکیشن یک فیلم یا سفر بدون پرواز را در بر می گیرد.
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی مشهور و خوشمزه اصیل ایرانی است که بسیار محبوب و پر هوادار است.
آشنایی با جشنواره های دبیدر چند دهه اخیر دبی توانسته خود را به عنوان یکی از بهترین مقاصد گردشگری به دنیا بشناساند و سالانه میلیون ها نفر از سرتاسر دنیا برای سپری کردن تعطیلات با رزرو تور یا خرید بلیط هواپیما به این شهر عربی سفر می نمایند. جالب است بدانید...
اگر گیاهخوار هستید، پیتزای خوش طعم مارگاریتا یا پیتزای خوشرنگ چهار فصل، پای ثابت سفارش هایتان در رستوران های ایتالیایی خواهند بود. اما ما این بار روش تهیه یک پیتزای گیاهی متفاوت را به شما آموزش خواهیم داد و با ترفندهایمان به شما برای پختن پیتزایی عالی...
مندو (Mendu) نامی کلی است که برای اشاره به انواع دامپلینگ کره ای به کار می رود. تمام مندوها از فیلینگی از مواد مختلف تشکیل شده اند که دور آن را دورپیچی نازک می پیچند و به شکل های مختلفی می پزند. مندو را می توان به صورت آب پز، سرخ نموده یا همراه با سوپ مخصوصی...