آشپزی

طرز تهیه خاگینه؛ دسر ایرانی مقوی و خوشمزه

خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می شود. خاگینه، یکی از قدیمی ترین دسر های و میان وعده های سنتی ایرانی است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. آرد و تخم مرغ از...

5 فروردین 1403

فهرست کامل وسایل مورد احتیاج سفر با ماشین شخصی که از قلم نیاندازید

پیش از اینکه به دل جاده بزنید، مطمئن شوید وسایل مورد احتیاج سفر با ماشین شخصی را برای تفریحی آرام و بدون استرس همراه خود دارید. از وسایل راحتی مانند بالش و پتو گرفته تا لوازم ضروری ایمنی مانند جعبه یاری های اولیه را در چک فهرست لوازم سفر خود داشته باشید....

27 اسفند 1402

گنجینه ای از خواص روغن کنجد (از سلامت مو تا لاغری)

روغن کنجد، این مایع طلایی رنگ با عطر و طعمی دلنشین، از دیرباز در فرهنگ ها و تمدن های مختلف جایگاهی ویژه داشته است. امروزه این روغن نه تنها به عنوان یک چاشنی خوشمزه در آشپزی، بلکه به عنوان یک داروی گیاهی و محصول مراقبتی از پوست و مو مورد استفاده قرار می...

28 بهمن 1402

لیست غذاهای مجلسی ایرانی برای مهمانی (21 غذای ایرانی)

انتخاب غذا برای مهمانی همیشه یکی از چالش برانگیزترین قسمت های برگزاری مهمانی است، زیرا هم تنوع غذاهای ایرانی بسیار بالاست و هم ذائقه مهمانان فرق دارد و این امر انتخاب را سخت می کند. بر این اساس تصمیم گرفتیم در این مطلب از خبرنگاران مگ لیستی از انواع...

16 بهمن 1402

طرز تهیه آبگوشت مرغ مجلسی و همه پسند اصیل

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه می گردد اما ممکن است به جای گوشت بره، گاو، گوسفند حتی با مرغ هم تهیه گردد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی را آنالیز نموده بودیم و اینجا می خواهیم طرز تهیه آبگوشت...

1 دی 1402

همه چیز درباره رستوران معروف نصرت در استانبول

رستوران نصرت یکی از معروف ترین رستوران های استانبول بوده که معروفیت جهانی دارد و این معروفیت را مدیون سرآشپز بزرگ و حرفه ای خود نصرت است. رستوران نصرت در سراسر استانبول شعبه دارد و استیک های این رستوران به واسطه ویدیوهای آن در فضای مجازی معروفیتی جهانی...

21 آذر 1402

طرز تهیه خمیر تارت برای تهیه انواع کیک

تارت یک دسر خوشمزه و محبوب است که در سراسر دنیا مورد علاقه بسیاری از افراد واقع شده است. خمیر تارت، بخش مهمی از این دسر است و به عنوان پایه ای برای میوه ها، کرم های خامه ای یا مواد خوراکی دیگر به کار می رود. اگر شما هم در پی یک رسپی خمیر تارت خوشمزه هستید،...

15 آبان 1402

طرز تهیه کتلت تهرانی اصیل به سبک سنتی و قدیم

کتلت یکی از غذاهای روسی است که البته اسمش کاملا فرانسوی است و جالب تر این که خیلی خوب توانسته در بین مردم ایران جا باز کند. طوری که امروز معدود افرادی می دانند که کتلت غذایی اصالتا ایرانی نیست. البته کتلتی که ما امروز می خوریم به مرور بعد از آمدن از روسیه...

29 مهر 1402

بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، غذایی متفاوت و خوشمزه

بادمجان شکم پر یک غذای مجلسی و کلاسیک است که به عنوان یک پیش غذای مجذوب کننده هم می توانید در مهمانی های خود سرو کنید.

28 اردیبهشت 1402

موز یا پلانتین؛ کدام یک در ظرف میوه شما قرار گرفته است؟

حتما شما هم وقتی برای خرید میوه به فروشگاه یا تره بار مراجعه نموده اید دو مدل موز مختلف را در بخش میوه ها دیده اید. یک مدل از موزها کوچک و یک مدل دیگر موزهای بسیار بزرگ با پوست ضخیم تر و بافت سفت تر هستند. جالب است بدانید که دسته دوم موز نیست و پلانتین نام...

28 فروردین 1402

سبک و سیاق گردشگری در سال 2023

مجله بریتانیایی واندرلاست (WanderLust)، برای سال 2023 هفت روند را برای سفرها برآورد می نماید که در سال نو آغاز به کار خواهند کرد. این شکل سفر از تجربه غذا خوردن گرفته تا مقصد لوکیشن یک فیلم یا سفر بدون پرواز را در بر می گیرد.

3 بهمن 1401

5 نکته مهم برای پخت آبگوشت جا افتاده و غلیظ

آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی مشهور و خوشمزه اصیل ایرانی است که بسیار محبوب و پر هوادار است.

26 دی 1401

معرفی برترین فستیوال ها و جشنواره های دبی

آشنایی با جشنواره های دبیدر چند دهه اخیر دبی توانسته خود را به عنوان یکی از بهترین مقاصد گردشگری به دنیا بشناساند و سالانه میلیون ها نفر از سرتاسر دنیا برای سپری کردن تعطیلات با رزرو تور یا خرید بلیط هواپیما به این شهر عربی سفر می نمایند. جالب است بدانید...

19 دی 1401

طرز تهیه پیتزا با کدو سبز و چند نوع پنیر

اگر گیاهخوار هستید، پیتزای خوش طعم مارگاریتا یا پیتزای خوشرنگ چهار فصل، پای ثابت سفارش هایتان در رستوران های ایتالیایی خواهند بود. اما ما این بار روش تهیه یک پیتزای گیاهی متفاوت را به شما آموزش خواهیم داد و با ترفندهایمان به شما برای پختن پیتزایی عالی...

6 دی 1401

طرز تهیه دامپلینگ کره ای یا مندو

مندو (Mendu) نامی کلی است که برای اشاره به انواع دامپلینگ کره ای به کار می رود. تمام مندوها از فیلینگی از مواد مختلف تشکیل شده اند که دور آن را دورپیچی نازک می پیچند و به شکل های مختلفی می پزند. مندو را می توان به صورت آب پز، سرخ نموده یا همراه با سوپ مخصوصی...

1 آذر 1401

طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص

برای آماده کردن قیمه به روش تبریزی ها، نیازی به اضافه کردن رب گوجه به این غذا ندارید. قیمه ترکی ادویه مخصوصی دارد و رنگش را هم از زعفران و دیگر ادویه هایش می گیرد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه قیمه تبریزی را خواهید خواند.

16 شهریور 1401

طرز تهیه خورش آلو گشنیز

خورشت آلو گشنیز یک غذای سنتی مربوط به جنوب ایران است. نکته جالب در خصوص خورشت سنتی آلو گشنیز این است که در این خورشت منظور از آلو، سیب زمینی است و گفته می گردد مردم استان های جنوبی، سیب زمینی را که از هندوستان به آنجا صادر می شده است، مانند هندی ها آلوی...

14 شهریور 1401

راز سیاه شدن قورمه سبزی بدون اینکه تلخ گردد ، نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی

نکاتی برای تهیه قورمه سبزی وجود دارد که اگر آنها را بدانید قورمه سبزی شما خوشمزه و خوشرنگ می گردد. در این مطلب راز سیاه شدن قورمه سبزی را بدون اینکه مزه آن تلخ گردد، خواهید دانست.

8 شهریور 1401

سه کیک خانگی خاص و متفاوت برای دورهمی ها

کیک های خانگی همواره جذابیت های خاص خود برای خانواده ها داشته اند و ما در این مطلب سه کیک خانگی خاص و متفاوت برای دورهمی ها را به شما معرفی می کنیم.

23 مرداد 1401

تهیه آب آلبالو خانگی به روش بازاری

آب آلبالو یکی از نوشیدنی های بسیار پر خاصیت و سرد و خشک است که برای گرم مزاجان و برطرف غلظت خون و صفرا بسیار مناسب به نظر می رسد.

8 مرداد 1401
تعداد: (41)