طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص

به گزارش وبلاگ عکس 94، برای آماده کردن قیمه به روش تبریزی ها، نیازی به اضافه کردن رب گوجه به این غذا ندارید. قیمه ترکی ادویه مخصوصی دارد و رنگش را هم از زعفران و دیگر ادویه هایش می گیرد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه قیمه تبریزی را خواهید خواند.

طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص

مواد لازم برای تهیه قیمه تبریزی

  • گوشت خورشتی گوسفند نیم کیلو
  • پیاز ساطوری سه عدد
  • لپه یک چهارم پیمانه
  • سیب زمینی خلالی چهار عدد
  • لیمو عمانی سه عدد
  • گرد لیمو یک قاشق چای خوری
  • زعفران ساییده یک قاشق چای خوری
  • ادویه قیمه: (دارچین، فلفل سیاه و میخک به نسبت یک، نصف و یک چهارم) یک قاشق چای خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه قیمه تبریزی

مرحله اول

لپه ای که از قبل خیس کرده اید را با یک پیمانه آب و کمی نمک روی اجاق بگذارید و به محض جوش آمدن لپه، کف روی آن را خالی کنید. سپس دوباره آب به آن اضافه کنید و لپه را برای نیم ساعت روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سپس لیموها را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آب گوشت جمع شد، آتش را کم کنید و 2 ساعت برای نیم پز شدن گوشت صبر کنید. سپس کمی نمک، زعفران و گرد لیمو را اضافه کرده، لپه را در قابلمه بریزید و 1 ساعت دیگر منتظر جا افتادن خورشت بمانید.

مرحله سوم

سیب زمینی را سرخ کنید و کنار بگذارید. دقیقا پیش از کشیدن خورشت، ادویه را به آن اضافه کنید. سپس گوشت ها را کنار هم و لپه ها را کنار هم توی ظرف بچینید.

مرحله چهارم

سیب زمینی قیمه را بهتر است خیلی ریز خرد کنید تا به شکل چیپس خلالی سرخ شود. در زمان سرو غذا هم، سیب زمینی را بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزید تا نم نکشد و حالت چیپسی و خشکش را حفظ کند.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید